Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Fenyõ Panzió és Étterem
Cím: 6783 Ásotthalom, I.ker. 1.Email: info@fenyopanzio.hu
Web: www.fenyopanzio.huTelefon: (06-70) 324-3803,(06-62) 291-711
Fax: (06-62) 291-711Gps: 46.19139099 , 19.76564789

Bemutatkozás

A Fenyõ Panzió az 55-ös fõút mentén, az ásotthalmi leágazásnál fekszik.

A romantikus fenyvesekkel körülvett panzió földrajzi adottságai nagyon kedvezõek, hiszen a gyógyfürdõjérõl ismert Mórahalom csak nyolc, míg a hangulatos nagyváros Szeged alig harminc kilóméter távolságra van tõle.

Busszal, személyautóval is könnyû eljutni ide, az utóbbival érkezõk zárt parkolóban helyezhetik el autóikat.

A panzióban 13, kétágyas,és 3,négyágyas szoba várja a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A szobák mindegyike WC-vel,zuhanyzóval felszerelt. A vendégeket folyamatosan mûködõ étterem várja,ahol reggelizni, ebédelni, vacsorázni lehet. A tágas helyiség közel száz fõ befogadására, étkeztetésére képes. Az étterem és konyhája különbözõ rendezvényekre (családi ünnepség, osztálytalálkozó, vállalati tréning, termékbemutató stb.) bérbe vehetõ, mint ahogyan a kellemes hangulatú pince, ahol akár nagyobb társaság is kényelmesen borozgathat, szórakozhat.Ezen felül játékterem,szolárium,szauna,masszázs várja vendégeinket.

A látogatókat a környékben számos kikapcsolódási lehetõség fogadja. A környezõ fenyõerdõkben túrázni, sétakocsikázni, lovagolni lehet, közelben a gyógyfürdõ és a nagyváros is.

A Fenyõ Panzió nyugodt, hangulatos környezetben, kellemes ízekkel, tartalmasan eltöltött percekkel teli pihenést biztosít minden vendégének.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0