Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Dr. Ecseki Erzsébet - Jegenyés Birtok
Cím: 6792 Zsombó, Bába dűlő 25.Email: ecseki.erzsebet@gmail.com
Web: www.jegenyesbirtok.huTelefon: 06/30-565-7275
Fax: 06/62-325-343Gps: 46,431111 , 20,081667

Bevezető

Vendégtanya

A Szegedtől 8 km-re fekvő 4 hektáros birtokot csodálatos erdős, tavas parkosított környezet veszi körül. Hagyományos magyar tanyai épület igényesen felújítva és a vendégfogadásra átalakítva. A 4 szoba 8-10 fő fogadására alkalmas. A szobák külön bejáratúak. 2 konyha, 2 étkező és 2 fürdőszoba van.
Napi szállásdíj:
3000 Ft + ÁFA Ft/fő/éj - 14 €/fő/éj
Kedvezmények:
Fűtési szezonban 4500 Ft/fő/éj + ÁFA. Fűtési szezonban 20 Euró/fő/éj. Szép kártya elfogadó hely. Kedvezmények: 0-3 éves korig: 100 %. 3-6 éves korig 20 %. legalább 10 éjszaka esetén 10 %.

Bemutatkozás

Pihenjen, ünnepeljen, szórakozzon családjával, barátaival, munkatársaival paradicsomi környezetben, sok extrával, és mindez barátságos áron, csoportoknak további kedvezménnyel!
A vendégház 2000-ben nyitotta meg kapuit a vendégek elött, s azóta igen kedvelt találkozó- és pihenöhellyé vált, mivel a hatalmas parkosított területen minden megtalálható, ami a kellemes kikapcsolódást szolgálja. Két teljesen különálló, konyhával, étkezövel, fürdöszobával felszerelt lakrész várja a vendégeket. Három kétágyas és egy négyágyas szobánkat hangulatos, rusztikus stílusban rendeztük be. Telente nincs is annál jobb, mint amikor befütenek a kemencébe, s belengi a szobát a sülö lángos illata. A vendégház legnagyobb elönye talán az érintetlen idilli környezet: a területen található tavak, az erdö és a hangulatos patak idevonzzák az özeket, fácánokat, nyulakat, legkülönfélébb madarakat. Az egyik tavat horgásztónak alakítottuk ki, így a halak etetése még azok számára is élményt nyújt, akik nem hódolnak a horgászás szenvedélyének. A másik tavon pedig kedvünkre csónakázhatunk, fürödhetünk, a közepén található szigeten pedig hüsölhetünk, valamint esténként gyertyafénynél egy pohár bor mellett hallgathatjuk a természet hangjait. A kertben míg a kisebb gyerekek a hintán vagy a csúszdán játszanak, addig szüleik, nagyobb testvéreik számos sportágban próbálhatják ki tudásukat. A sportpálya számos labdajátékra alkalmas, emellett van lengöteke, csocsó- és pingpong asztal, söt biliárdozni is lehet, és mindez benne van a szállás áraban.

Keresőszavak

szállás, szálláshely, birtok, tanya

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink

document.getElementById('map_canvas').className='myhidden' ;
Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php5) in Unknown on line 0